Acclaimed Designer's Cheung's Residence Residence

Acclaimed Designer Discloses The Cheung's Residence Residence

The author of the awarded work Cheung's Residence - Residence by Acclaimed Designer illustrates, The residence is designed with simplicity, openness and natural light in mind. The footprint of the building shall reflect the constraint of the existing site and the formal expression shall be clean and simple. An atrium and balcony are located on the north side of the building illuminating the entrance and the dining area. Sliding windows are provided at the south end of the building where the living room and kitchen are to maximize natural lights and provide spatial flexibility. Skylights are proposed throughout the building to further reinforce the design ideas..

Acclaimed Designer's Cheung's Residence Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=24285

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Newspaper homepage.

Design Studio

Warning: include_once(function-spinner.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c06/h02/mnt/154591/domains/designnewspaper.net/html/article.php on line 279

Warning: include_once(): Failed opening 'function-spinner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php-5.6.21/share/pear') in /nfs/c06/h02/mnt/154591/domains/designnewspaper.net/html/article.php on line 279

Fatal error: Call to undefined function TextToSeed() in /nfs/c06/h02/mnt/154591/domains/designnewspaper.net/html/article.php on line 280